فاطمه شاهوردی مادر شهید پرویز شهیکی برای زیارت مزار مطهر فرزندش هر هفته 10 کیلومتر راه را در کویر سوزان ریگان طی میکند تا عشق مادرانهاش را اثبات کند.
فاطمه شاهوردی مادر شهید پرویز شهیکی ساکن روستای علیآباد پشتریگ شهرستان ریگان است که فرزند شهیدش در روستای محمدآباد دهگاوی شهرستان فهرج دفن شده است.
این مادر شهید با توجه به عشق و علاقهای که به فرزند شهیدش دارد هر پنجشنبه از مسیری ریگزار و سختگذر در گرمای طاقتفرسای تابستان و در سرمای سوزناک زمستان به مدت 20 سال به سمت قبور مطهر فرزند شهیدش میرود. مادر شهید شهیکی مسیر 10 کیلومتری را در سختترین شرایط در آب و هوای گرم و یا سرد، توفانهای شدید شن و مسیر صعبالعبور تنها به عشق فرزند شهیدش به مدت پنج ساعت طی میکند. این مادر بزرگوار در این مسیر طولانی عکس شهید، مقداری آب و آذوقه را به همراه خود دارد و هر کجا خستگی راه وی را خسته کند، استراحتی اندک میکند و سپس به راه خود ادامه میدهد. مادر شهید پرویز شهیکی به همراه خود تسبیحی دارد و با شمردن دانههای آن ذکر صلوات و دیگر ذکرها را زمزمه میکند. عکس پسر شهیدم خستگی را از تنم بیرون میکند این مادر شهید هدف از این کار را عشق و علاقه به فرزند شهیدش ذکر کرد و اظهار داشت: به مدت 20 سال است که این مسیر را هر هفته طی میکنم و با توجه به اینکه عکس شهید همیشه همراهم است، خسته نمیشوم. فاطمه شاهوردی بیان داشت: بلندترین تپههای شنی دنیا در مسیرم وجود دارند، اما هر هفته از این تپهها عبور میکنم و به مزار مطهر فرزند شهیدم میروم. توصیه شهید شهیکی به برادران و خواهرانش وی افزود: هر زمان فرزندم از جبهه میآمد به برادران و خواهران خود میگفت به عبادت خدا بپردازند و نمازتان را اول وقت به جا آورید. مادر شهید شهیکی تنها آرزویش را دیدار با مقام معظم رهبری بیان کرد. مادر شهید شهیکی رسیدن به فرزندش را با پای پیاده ترجیح میدهد دهیار علیآباد پشتریگ ریگان به خبرنگار فارس گفت: چندین مرتبه به این مادر شهید گفتیم که با وسیله نقلیه ایشان را ببریم، اما قبول نکردند و همیشه با پای پیاده این مسیر 10 کیلومتری را طی میکنند. علی ابراهیمپور ابراز داشت: با توجه به اینکه این مادر شهید علاقه زیادی به فرزند شهیدش دارد هر پنجشنبه این مسیر را پنج ساعته طی میکند. پاسدار شهید پرویز شهیکی در سال 48 در روستای علیآباد پشتریگ متولد شد، وی با آغاز جنگ تحمیلی وارد جبهههای حق علیه باطل شد در چند عملیات زخمی شد، اما مجدا وارد جبهه شد و در تاریخ 26 آبان ماه سال 64 در منطقه فاو به درجه رفیع شهادت نائل آمد.